ΑΠΟ ΤΟΝ CHOPIN ΣΤΟΝ PIAZZOLLA...
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022, Κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις

ΦΩΤΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ.jpg

Aπό τον Chopin έως τον Piazzolla… Ένα ταξίδι σε τζαζ και κλασικές αποχρώσεις εμπλουτισμένες με πρωτότυπα έργα του πιανίστα και των Frédéric Chopin, Bill Evans, Franz Liszt, Astor Piazzolla, Oscar Peterson κ.α.

 

Το Λυρικό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου με τον σολίστ Σπύρο Μοσχόπουλο και τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 στις 21:00 στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις.

 

Ο συνθέτης & πιανίστας Σπύρος Μοσχόπουλος εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο σε ένα ατμοσφαιρικό πρόγραμμα παρουσιάζοντας έργα για σόλο πιάνο από τον προσωπικό του άλμπουμ Gallop πλαισιωμένα από ένα αμάλγαμα συναισθημάτων που δημιουργεί η συνύπαρξη σπουδαίων έργων του τάνγκο, τζαζ και κλασικού ρεπερτορίου. Ο λυρισμός και η ευαισθησία της μουσικής του  Frédéric Chopin συνδιαλέγεται  με το πάθος και τον παλμό του tango nuevo του Αstor Piazzolla, καθώς και με την αδιόρατη μελαγχoλία της τζαζ, κυρίως του Βill Evans. Μαζί του στη σκηνή σε επιλεγμένα κομμάτια ο βαθύφωνος Μάνος Χριστοφακάκης που με τη χαρακτηριστική του φωνητική πινελιά θα επισφραγίσει την ποικιλία ήχων και συναισθημάτων.

 

Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις

Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/apo-ton-chopin-eos-ton-piazzolla/

Τιμές Εισιτηρίων:10€ (Κανονικό), 7€ (Μειωμένο)